Nemme grønsagsdunser
I en paniksituiation, hjemme hos min far, skulle jeg lige være kreativ og finde på en hurtig, nem og lækker ret til aftensmaden. Efter et kig i skufferne, fik jeg en ide til at lave grønsags/bønne deller med det jeg lige kunne finde.
Mængderne er kun ca. da jeg som sagt hev de forskellige ingredienser ud fra skuffen og køleskabet og krydsede fingrer for at det blev lækkert.
Ingredienser:
- 1 dåse kidneybeans
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- 3 gulerødder
- 2-3 dl. frosne ærter
- 1/2 dl. hakket purløg (andet frisk krydderi kan også sagtens bruges)
- 1 dl. rugmel
- 1 dl. havregryn
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. tørret basilikum
- 1 spsk. tahin
Alle ingredienser blendes i en foodprocessor eller minihakker. En god ide er at lade nogle af ingredienser være hakket groft for at få lidt at tygge i.Steges på panden i olie (kan anbefale kokosolie)
Når dunserne har fået en sprød skorpe, steges de det sidste i en forvarmet ovn 180-200 grader på varmluft i 30 min.
Voila, lækker, hurtig og nem portion grønsagsdunser 🙂
Jeg spiste dem til en gang kartofler i ovnen, broccoli der havde fået et hurtigt opkog, frisk avokado og ketchup.
Ingen kommentarer endnu