Spiseforstyrrelsen

Koldthævede 5-kornsboller

Disse lækre boller ligger nu klar i fryseren, og er perfekte til madpakken, men vil også passe rigtig godt til søndagsmorgenbordet! Og så er det ekstra bonus at de er veganske 🙂

Skærmbillede 2016-02-11 15.39.49

Koldthævede 5 korns boller

Ingredienser:

25 g. gær

5 dl. vand

10 kugler hakket spinat fra frost

1/2 dl. olie

1/2 pose af en 5-kornsblanding. Du kan evt blande din egen mix af de kerne du har.

1 tsk salt

200 grahamsmel

hvedemel til dejen for den ønskede konsistens

  • Gæret opløses i det lunkne vand. Spinaten optøs og blandes i. Resten af ingredienserne blandes i undtaget hvedemelet.
  • Hvedemelet blandes i lidt efter lidt, til du for den ønskede konsistens. Dejen skal til sidst være fast, men samtidig være klistret.
  • Dejen sættes i køleskabet natten over (gerne 1 døgn)
  • Dejen fordeles med en ske i bollernes ønskede størrelse og bages i 20-25 min i en 200 graders varm ovn.
  • Husk at lade dem køle af inden de nydes for at få det bedste resultat (jeg ved godt det er svært at holde fingrene fra dem, men prøv 😉 )

 

Rigtig god fornøjelse

Nikoline <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spiseforstyrrelsen