Kerne/Choko smørepålæg
Jeg lavede forleden dag en super lækker kerne/choko smørepålæg som kun blev overraskende god. Jeg havde inden læst alverdens opskrifter på den såkaldte “sunde nutella” hvor nøgleingrediensen primært er nødder. Men da jeg er en fattig studerende, tænkte jeg at det måtte kunne lade sig gøre på en anderledes måde.
Og pludselig stod jeg i køkkenet kl. 21 om aftenen med en ide og ristede solsikkekerner. Men lækkert blev det!
Ingredienser:
- 200 gram solsikkekerner
- 6 friske dadler
- sødemiddel
- 1 spsk. kakao pulver
- vand
Solsikkekerne ristes på panden.
Når kernerne er kølet lidt af, blendes alle ingredienserne i en minihakker eller foodprocessor.
Du tilføjer vand lidt efter lidt, til du får den ønskede konsistens. Det samme gælder for mængden af sødemiddel. Så her er der ingen dårlige undskylninger til at smage sig frem 🙂
Choko/kerne smørepålægget opbevares på køl, og kan sagtens stå der 1 uges tid (hvis du kan lade det være så længe 🙂
God fornøjelse <3
Nikoline
Ingen kommentarer endnu