10 facts about us

Kerne/Choko smørepålæg

Jeg lavede forleden dag en super lækker kerne/choko smørepålæg som kun blev overraskende god. Jeg havde inden læst alverdens opskrifter på den såkaldte “sunde nutella” hvor nøgleingrediensen primært er nødder. Men da jeg er en fattig studerende, tænkte jeg at det måtte kunne lade sig gøre på en anderledes måde.

Skærmbillede 2016-02-20 12.51.30

Og pludselig stod jeg i køkkenet kl. 21 om aftenen med en ide og ristede solsikkekerner. Men lækkert blev det!

Ingredienser:

  • 200 gram solsikkekerner
  • 6 friske dadler
  • sødemiddel
  • 1 spsk. kakao pulver
  • vand

Solsikkekerne ristes på panden.

Når kernerne er kølet lidt af, blendes alle ingredienserne i en minihakker eller foodprocessor.

Du tilføjer vand lidt efter lidt, til du får den ønskede konsistens. Det samme gælder for mængden af sødemiddel. Så her er der ingen dårlige undskylninger til at smage sig frem 🙂

Choko/kerne smørepålægget opbevares på køl, og kan sagtens stå der 1 uges tid (hvis du kan lade det være så længe 🙂

God fornøjelse <3

Nikoline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 facts about us